Crochete din cartofi cu soia

de Valclaudia in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 2774 vizualizari

 

Va invit la niste crochete foarte gustoase de post.
Secretul? Condimentul pentru preparate pe baza de cartofi de la Delikat!

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi vechi
  • 100 gr. granule de soia
  • 3-4 linguri pesmet auriu cu boia dulce
  • 1 plic condiment pentru mancaruri de cartofi de la Delikat
  • pesmet auriu pentru imbracarea crochetelor
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete din cartofi cu soia:

Am fiert cartofii, i-am curatat de coaja si i-am lasat la racit.

Granulele de soia le-am pus la fiert pentru 5 minute in apa cu 1/4 plic condiment pentru preparate din cartofi. Dupa ce au trecut cele cinci minute, le-am scurs bine si le-am adaugat peste cartofii raciti impreuna cu restul plicului de condimente si 3-4 linguri pesmet auriu cu boia.

Am zdrobit cu mana cartofii fierti, omogenizand compozitia.

Am pus pesmet intr-un catronel, iar in tigaie am pus ulei la incins.

Am format cu mana crochetele pe care le-am tavalit prin pesmet, apoi le-am prajit pe toate partile pana s-au rumenit uniform.

Le-am scos pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces si am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete din cartofi cu soia" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi taranesti