Croissants

de aziz in Prajituri, 27 Mar 2012 | 6375 vizualizari

COMENTARII (36)

bucatarimcudiana 1

28.03.2012, 10:57

super frumoase, am trecut la fav

diaconta 1

28.03.2012, 11:11

deci daca le intinzi se mai subtiaza si da bine la imagine cred ca de-aia ma intind si io dimineata da nu prea m-am subtiat,cat despre imagine pfoaiaiai

aziz 1

28.03.2012, 12:56

hai fetele mai e o portie la cuptor astazi cu mar si ....da nu va zic sa va surprind

aziz 1

28.03.2012, 12:57

da ma Die se trage nasul isoscelului

aziz 1

28.03.2012, 16:33

uite si astazi am facut mini croisante dar umplute cu cascaval feliat si pastrama de pui....

mena29 1

28.03.2012, 16:34

bravo,fata harnicuta!

aziz 1

28.03.2012, 16:36

pup menuca draga

LUK 1

28.03.2012, 16:53

super arata!sunt fragede sua crocante?imi plac oricum

aziz 1

28.03.2012, 17:30

primele au coaja crocanta cand le scoti din cuptor apoi devin fragede astea cu cascaval si pastrama sant crocante am intins aluatul foarte subtire .....

irena 1

28.03.2012, 18:31

F bun !

T I M E A 1

30.05.2012, 17:07

super!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croissants *200*