Cuib de bufnite

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 15 Aug 2016 | 4949 vizualizari

 

Am vrut sa fac rosii umplute initial, dar am dat in mintea copiilor si a iesit altceva, frumos zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 50 g castravete;
  • 50 g ardei Kapia rosu;
  • 50 g ceapa;
  • sare;
  • doua rosii mici si una mare;
  • 140 g branza pufoasa cu smantana;
  • o legatura de marar verde;
  • 50 g cascaval;
  • doua masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de bufnite:

Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie marunt.

Ardeiul curatat de seminte se spala si se taie marunt.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Aceste legume se freaca cu putina sare si se lasa sa iasa apa din ele.

Rosiile se spala, se taie un capac la baza lor, dupa care se elimina semintele.

Legumele se amesteca cu branza pufoasa si cu 3-4 fire de marar spalate si tocate. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.

Se rade cascavalul si se presara peste rosii.

Se scot samburii de la masline, apoi se formeaza ochii, ciocul si urechile bufnitelor si se fixeaza peste cascavalul ras.

Se pun bufnitele pe o farfurie pe care sunt asezate restul firelor de marar spalate, ce servesc drept cuib.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de bufnite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

16.08.2016, 14:12

dragute sunt

simona72 1

17.08.2016, 09:53

Foarte fain! Pe vremuri faceam si eu asa ceva, copii sunt super incantati...

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 22:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute