Curcan cu mazare

de ianculubita in Curcan, 11 Ian 2014 | 3711 vizualizari

 

Pentru azi va propun o mancare mai usoara

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de curcan
  • 2cepe
  • 50ml ulei
  • 2linguri pasta de ardei
  • 1lingura pasta de rosii
  • 2cartofi
  • 1cutie de mazare sau 1punga congelata
  • 2leg.marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu mazare:

Carnea spalata,bine scursa,o calim in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt,adaugam cartofii curatati,spalati si taiati in sferturi sau cubuleteş

adaugam apoi cele doua paste de ardei si rosii,dupa 2-3min,punem2cani cu apa si lasam sa fiarba cu capac;

dupa ce carnea si cartofii sunt fierti,adaugam mazarea,mai lasam 10-15min sa fiarba,apoi condimentam dupa gust,adaugam mararul tocat,oprim focul si servim.

TIPS-URI

1

pentru cine doreste,o data cu ceapa,poate pune si 1catel de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulyas din carne de curcan