Cus-cus cu menta si rodie

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2021 | 2072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g cus-cus
  • 1/2 rodie
  • 1 legatura menta (cca. 15 g)
  • 200 ml apa fierbinte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu menta si rodie:

Punem cus-cusul intr-un castron, turnam peste el apa fierbinte condimentata cu sare si piper si lasam  cca. 10 minute la hidratatat.

Intre timp tocam menta si punem semintele de rodie la scurs. Dupa ce s-a hidratat cuscus-ul, se amesteca cu menta si rodia si se potriveste gustul de sare si piper. Servim ca atare sau ca si garnitura.

Pofta buna!    

TIPS-URI

1

Intotdeauna folosiți aceeași cantitate de apa cât de cuș-cuș

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu menta si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

19.07.2021, 22:20

RuxyRux 1

23.07.2021, 21:28

Imi place cum combini alimentele, cauti mereu variante sanatoase, bravo Diana!

Bucataras Diana 1

04.08.2021, 07:02

Mulțumesc Ruxy, Mulțumesc tuturor!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor