Deliciu cu ciocolata si caramel

de Ina in Dulciuri, 9 Ian 2011 | 5926 vizualizari

 

Savarine nu sunt, pentru ca nu-s insiropate si nu au frisca... tarte nu , pentru ca nu au fructe.....nici briose sau muffins, pentru ca le-am facut in forma de savarine .... Un lucru e sigur : au fost delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  •   4 oua
  • un praf de sare
  • 8 linguri cu zahar
  • 3 linguri cu ulei
  • 3 linguri cu faina
  • 2 linguri cacao
  • un praf de copt
  • cateva tablete cu ciocolata menaj alba

 

Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu ciocolata si caramel:

Albusurile  se bat spuma cu un praf de sare, apoi si cu  zaharul. Se adauga pe rand, mixand continuu, uleiul, faina, cacaoa si  praful de copt. Ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina. Se toarna compozitia astfel incat sa nu depaseasca 2/3 din capacitatea fiecarei forme. Deasupra am presarat bucati de ciocolata alba. Se coace la foc  potrivit, in cuptorul incins deja.  Sunt gata in cca 25 minute.

Le-am servit stropite cu topping de caramel si au fost delicioase !!!!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu ciocolata si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

mihaelar63 1

28.03.2011, 18:16

deliciu adevarat , la favo cu ele

Adelutza12 1

20.04.2011, 21:53

Deliciu Deliciu...:

gaby_gabytza 1

08.09.2011, 18:58

imi place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort Ariel