Deliciu de post

de Dana92 in Mancaruri de post, 15 Mar 2016 | 4676 vizualizari

 

Cartofi la cuptor cu legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 2/3 buc ceapa
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 g masline negre
  • 100 g rosii cherry
  • Condimente: rozmarin, patrunjel
  • Sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu de post:

Curatam cartofii, ii spalam si ii feliem pe lung. Ii punem la fiert cca 10 min. Intre timp ce am pus cartofii la fiert taiem cepele solzisori si le punem la calit cu un pic de ulei de masline impreuna cu rosiile cherry si maslinele, le lasam la foc mic adaugand putina apa si asteptam sa se elimine apa.

Dupa ce cartofii au fiert ii strecuram,tapetam o tava cu hartie de copt, ii asezam impreuna cu ceapa,rosiile si maslinele calite.Presaram sare, piper, ulei de masline impreuna cu rozmarinul si cu patrunjelul.

Dam tava la cuptor pe cca 20-25 min la 180 de grade.

Cand sunt gata rumeniti ii scoatem si ii presaram cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la Multicooker