Desert biscuiti cu fulgi de ciocolata

de cristina1985 in Dulciuri, 4 Iun 2018 | 6926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt
  • 180 g zahar brun
  • 2 lg lapte
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • 1 ou
  • 200 g faina
  • 1/2 lg-ta sare
  • 1 lg-ta bicarbonat
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 150 g nuca macinata
  • 240 g fulgi de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu fulgi de ciocolata:

Se amesteca untul cu zaharul brun, lapte si vanilie, apoi se adauga oul. Se pun ingredientele uscate si anume: faina, sare, bicarbonat si praf de copt. La sfarsit se adauga nuca macinata si 200-220 g fulgi de ciocolata ( restul ii presarati deasupra).

Se pregateste o tava cu hartie de copt. Se fac gramajoare de aluat cu lingura, cu distante intre ei. Se presara restul de fulgi de ciocolata si se dau la cuptor 8-10 minute (daca ii vreti moi) sau 11-13 minute (daca va plac mai crocanti). Eu i-am lasat 10 minute si au iesit 20 de bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fantezie