Desert biscuiti cu mascarpone

de - Andreea - in Dulciuri, 8 Ian 2020 | 4663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina alba
  • 200 gr zahar
  • 250 gr mascarpone
  • 2 galbenusuri de ou
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu mascarpone:

Pentru aceasta reteta este necesar ca mascarpone sa fie scos de la frigider 30 minute inainte de a fi preparati biscuitii.

Intr-un bol punem faina, galbenusurile si zaharul si amestecam bine aceste ingrediente.

Adaugam mascarpone si amestecam in continuare pana obtinem un aluat elastic.

Invelim aluatul in folie alimentara si dam la frigider pentru 30 minute . 

Trecut acest timp, scoatem aluatul si formam bilute de marime potrivita. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam biscuitii presand usor pe fiecare .

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru 15 minute.

Lasam sa se racoreasca, apoi ii servim.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Pentru un plus de gust puteti adauga coaja rasa de lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec simplu