Desert biscuiti de casa cu gem de caise

de Oana in Dulciuri, 6 Iun 2017 | 17850 vizualizari

 

Biscuiti fragezi si aromati, perfecti alaturi de un pahar cu lapte!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 90 gr zahar pudra
  • 90 ml ulei
  • coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 30 g amidon
  • 280 g faina
  • un praf de sare
  • gem de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de casa cu gem de caise:

  • Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare si cu zaharul pudra.

  • Se adauga uleiul putin cate putin, mixand la viteza mica.

  • Se pune coaja de portocala, vanilia si amidonul. Se omogenizeaza compozitia.

  • Se pune apoi faina putin cate putin, framantand un aluat omogen si nelipicios.

  • Se pregateste tava de cuptor cu hartie de copt si se formeaza mici bile de aluat care se asaza in tava.

  • Cu ajutorul varfului de la storcatorul manual de citrice se preseaza usor fiecare biluta de aluat, formand astfel biscuitii.

  • Se coc biscuitii la 180 de grade C, pentru 20 de minute.

  • Se lasa apoi la racit si se umplu cu gem de caise si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de casa cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:53

Ce as lua cativa, ca sunt buni de se topesc in gura!

kytz 1

08.06.2017, 08:57

Ce biscuiți fini și aromați! Util pontul cu vârful storcătorui manual!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinte Poale -n brau cu gutui