Desert biscuiti de post cu banane

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Dec 2018 | 3156 vizualizari

 

 De mult timp mi-am pus eu ochii pe biscuitii acestia cu banane si fulgi de ovaz.
Si bineinteles nu am rezistat sa nu pun ceva si de la mine . Din aceasta cauza nu prepar eu prajituri si torturi . La acestea trebuie cantitati si ingrediente  exacte ca  la farmacie . Nu respecti -nu ies .

 

INGREDIENTE

  • 3 banane foarte coapte
  • 4 linguri fulgi ovaz
  • 100 ml afinata
  • 100 gr stafide brune
  • 50 gr ciocolata
  • 1 zahar vaniliat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de post cu banane:

  1. Stafidele se punla hidratat in afinata din timp .
  2. Pentru grabirea procesului de hidratare incalziti afinata si apoi puneti stafidele in ea .
  3. Cocolata se taie cat mai marunt .
  4. Bananele se decojesc si se zdrobesc usor cu furculita .
  5. Stafidele se scot din afinata .
  6. Se amesteca toate ingredientele .
  7. Cu ajutorul une linguri pentru inghetata se pun in tava tapetat cu hartie de copt movilite din compoziti .
  8. Aplatizati movilitele de amestec si dati tava la cuptor timp de 30 minute la foc moderat .
  9. Biscuitii sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  10. Vorba vine ca ar trebui tinuti in cutie metalica sa nu se usuce. La mine nu a fost cazul, s-au servit repede .

TIPS-URI

1

Stafidele se hidrateaza mai repede daca lichidul in care sunt tinute este caldut.

2

Noi am servit biscuiti cu struguri si mandarine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Amandina cu crema caramel