Desert blat de tort cu nuca

de Constelatialeu in Torturi, 5 Aug 2013 | 96392 vizualizari

COMENTARII (38)

Constelatialeu 1

05.08.2013, 21:32

Diana,la o tava de 28 cm merg 10 oua....si e un blat care se insiropeaza...

Constelatialeu 1

05.08.2013, 21:32

Ella 87,nu este nevoie de praf de copt...

roxana_simona 1

05.08.2013, 23:25

xana 1

05.08.2013, 23:36

iiii, ce bine arata!

Doralinda 1

06.08.2013, 00:02

-bd

alexandra96 1

17.04.2014, 15:04

arata foarteee binee

jennyfer 1

17.04.2014, 21:48

superrrrrr arata...o sa-l incerc si eu!

dayana38 1

18.04.2014, 11:36

nu inteleg ,ceva .cum 2 linguri de faina?

Constelatialeu 1

18.04.2014, 15:33

dayana38,ce nu intelegi pui 2 linguri cu faina..lingura de ciorba,cum sa fiu mai explicita...

Meli 1

18.06.2014, 10:29

fara praf de copt?

Giana 1

18.06.2014, 11:10

Ratasem blatul asta, bine ca l-am gasit acum

ioana_pufy 1

29.12.2014, 18:53

buna..ce crema ai folosit? multumesc

Constelatialeu 1

29.12.2014, 19:28

Ioana,sincer nu mai stiu,folosesc diverse creme.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu spuma de vanilie si crema ganache