Desert briose cu banane

de Geanina87 in Mancare copii, 23 Ian 2019 | 3692 vizualizari

 

Aceste briose sunt preferatele baietelului meu, care in general nu mananca dulciuri( habar n-are ce pierde :)) ) Briosele sunt fara zahar, insa eu am ales sa le pudrez la final,dar nu e obligatoriu, pt ca ele sunt destul de dulci de la banane.

 

INGREDIENTE

  • 3 banane foarte coapte
  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • bănuți de ciocolată (opțional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu banane:

Se strivesc bananele cu furculița sau cu ustensila de piure, se adauga ouăle, uleiul și putin câte puțin din faina amestecata cu praful de copt pana o terminam. Amestecam cu telul.Punem si banuții de ciocolată si turnam compozitia in forme de briose, dupa care dam la cuptorul preincalzit la 170° pana se rumenesc. Optional se pot pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Baghetute " Mic Dejun"