Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Retete de vara
Am pregatit un chec umed, dulce-acrisor si cu muuulta zmeura.
Se topeste untul si se lasa deoparte.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilinat pana cand devin ca o bezea.
Se adauga galbenusurile, iaurtul si untul topit si se omogenizeaza.
Se incorporeaza treptat faina si praful de copt, amestecand usor, de jos in sus, cu o spatula din silicon.
Se spala zmeura, se scurge bine, se pune peste aluat si se amesteca totul incet.
Se toarna compozitia intr-o tava pentru chec unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pana cand trece de testul scobitorii.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult