Desert cheesecake cu unt de arahide

de xana in Dulciuri, 16 Oct 2017 | 3801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de biscuiti putin dulci
  • 120 gr margarina sau unt
  • 3 linguri topping lichid de ciocolata
  • 250 gr crema de branza
  • 120 gr zahar
  • 2 linguri pline de unt de arahide
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 5 gr gelatina foi
  • ciocolata pentru decor(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu unt de arahide:

Macinam biscuitii si adaugam margarina sau untul topit si topping-ul de ciocolata. Amestecam si asezam preparatul intr-o forma rotunda cu fundul detasabil. Apasam bine in asa fel incat sa nu ramana gauri, apoi se da la frigider.

Frisca si zaharul se pun pe foc pana dau in clocot. Dam deoparte si hidratam foile de gelatina intr-un castron cu apa pana se inmoaie.

Intre timp, frisca s-a mai racorit si se poate adauga gelatina apoi se amesteca bine.

Separat mixam crema de branza cu untul de arahide, le adaugam amestecului de frisca si omogenizam. Turnam totul peste baza de biscuiti si dam la frigider pentru cateva ore.

 Am decorat cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata