Desert clatite

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 1 Noi 2017 | 8892 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna si sper ca o sa va placa foarte mult!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 mililitri de lapte
  • 200 mililitri de apa minerala
  • 300 de grame de faina
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar tos
  • 50 de grame de margarina topita
  • o esenta de vanilie
  • 1 plic de praf de copt
  • putina sare
  • 70 de mililitri de ulei pentru prajirea clatitelor
  • Umplutura:
  • 200 de grame de dulceata de capsuni
  • 180 de grame de branza sarata de vaci
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clatite:

Amestecam intr-un bol zaharul cu oul, apoi adaugam pe rand in compozitie laptele, apa minerala, margarina topita, esenta de vanilie, sarea, faina si praful de copt. Amestecam foarte bine dupa fiecare ingredient adaugat!

Dupa ce am pregatit aluatul de clatite, vom unge o tigaie cu putin ulei, iar cand acesta s-a incins, vom turna un polonic de aluat, apoi vom intoarce clatita, iar cand s-a rumenit pe ambele parti, o vom pune pe o farfurie. Asa vom proceda cu toate clatitele. Apoi le vom umple cu dulceata si cu branza sarata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

02.11.2017, 20:06

Delicioase mai sunt clatitele!

kytz 1

03.11.2017, 06:33

Bune oricând!

mirela0911 1

03.11.2017, 11:17

Vreau cu gem!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu branza dulce, crema delicioasa si sirop de fructe de padure