Desert cornulete fragede cu gem

de diana_k in Dulciuri, 12 Mar 2013 | 55184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 4 linguri vin rosu
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana

In plus:

  • 50 g unt pentru uns
  • 1 borcan mic dulceata de visine
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete fragede cu gem:

Se framanta un aluat din toate ingredientele si se da la rece o ora.
Se intinde o foaie subtire se unge cu untul moale si se impatureste de trei ori. Se da la rece 30 de minute.
Se intinde aluatul cu atentie pentru a nu strica straturile, se taie in patrate de 7/7cm, se ung cu dulceata apoi se ruleaza.
Se coc cornuletele 30 de minute la 180 de grade.
Se tavalesc prin zahar pudra cand sunt calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede, cu gem de prune cu nuci