Desert cornulete fragede cu rahat

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 28 Dec 2017 | 4449 vizualizari

 

Reteta romaneasca: Sunt niste cornulete foarte gustoase si va invit cu mare drag sa le incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 200 gr margarina
  • 200 gr untura de porc
  • 300 ml smantana
  • 180 gr rahat taiat in cuburi
  • 100 gr zahar pudra
  • Pentru decor:
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 35
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete fragede cu rahat:

Amestecam faina cu zaharul pudra, margarina, untura de porc si smantana pana obtinem un aluat. Intindem aluatul, il taiem in triunguri, punem pe fiecare triunghi cateva cuburi de rahat si formam cornuletul. Cornuletele le coacem 25 de minute, la 180 C.

Dupa ce s-au racit, le pudram cu zahar pudra, apoi le putem servi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

28.12.2017, 23:35

Rocsi 1

30.12.2017, 18:37

Servesc si eu cateva, ca sunt asa fragede!

oanapl 1

05.01.2018, 23:23

Delicioase!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si crema caramel