Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O crema mousse delicata si eleganta. O veritabila pauza tropicala servita intr-un pahar sau cupa, o explozie racoritoare si mentolata.
Pentru a face acest desert m-am inspirat de la aceasta reteta canadiana-aici si am profitat de ocazie pentru a face un Mojito :) Noroc!
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/05/crema-mojito-cu-ricotta.html
In bolul robotului, incepeti sa bateti smanatana, adaugand zaharul treptat.
Adaugati ricotta, coaja rasa de limetă, menta tocata marunt si continuati sa bateti.
Varsati sucul de limetă, rom-ul si bateti inca cateva minute pana obtineti o crema care se tine bine.
Puneti crema in pahare sau castronele de prezentare si dati la rece cel putin 2 ore.
Decorati inainte de servire cu un pic de menta si cu coaja rasa de limetă.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult