Desert cu ciocolata

de rodica_m in Dulciuri, 9 Noi 2011 | 3270 vizualizari

 

Deliciul cu ciocolata al Mihai s-a transformat in desertul meu cu ciocolata, tot atat de delicios cred eu :). Am dublat cantitatile pt ca ne place muult ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri faina
  • 300 gr unt
  • 500 gr ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ciocolata:

Se topeste ciocolata cu untul la baie de aburi. Se lasa la racit. Intre timp se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul se adauga si faina.

Se incorporeaza atent amestecul de ciocolata si unt in compozita de oua cu faina.

Tava si formele de briose se ung cu unt, se pune compozitia in forme cat sa umple 3/4 din forma.

Se dau la cumptorul incalzit la 200 C pentru 10 min.

Miha...sa stii ca nici mie nu mi-a iesit "Lava Cake". Dar pot spune ca a iesit o minunatie de desert.

Savurati cu placere!!! 

TIPS-URI

1

Eu am pus in forma de briose (pentru 12 briose) si inca in doua forme de ceramica. Deci mi-au iesit 14.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata si caise