Desert fursecuri cu banane si fulgi de ovaz

de Anett in Dulciuri, 3 Dec 2017 | 4361 vizualizari

 

Ideale pentru micul dejun sau o gustare sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita scotisoara
  • 200 gr fulgi de ovaz
  • sare
  • 75 gr unt topit
  • 2 linguri miere
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu banane si fulgi de ovaz:

Incingem cuptorul la 180 de grade C.

Amestecam ovazul, bananele, praful de copt si sare cu ajutorul unui blender. Adaugam untul topit, mierea, scortisoara si oule. Omogenizam bine, apoi lasam pentru 10 minute sa odihneasca.

Cu o lingura, luam o bucatica din aluat, formam bilute si le asezam pe o tava acoperita cu hartie de copt.

Introducem in cuptorul preincalzit, pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

putem adauga bucati de ciocolata, stafide, nuci in amestec

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu banane si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta in 10 minute