Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Delicios !
Retata cu indulcitor si ciocolata neagra 100%. Puteti pune zahar si ciocolata dorita.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/inghetata-parfait-cu-cafea-si-ciocolata.html
Mixati indulcitorul/zaharul la masina de cafea pentru a obtine o pudra fina.
Taiati ciocolata bucatele. Separati albusurile de galbenuri.
Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu indulcitorul si cafeaua .
Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Adaugati bucatele de ciocolata si amestecati.
Varsati compozitia intr-o forma de chec in silicon.
Dati la congelator minimum 4 ore. Scoateti din forma si puneti pe un platou.
Decorati cu ciocolata.
Taiati felii si serviti.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult