Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 16 Iun 2022 | 3312 vizualizari

 

Delicios !
Retata cu indulcitor si ciocolata neagra 100%. Puteti pune zahar si ciocolata dorita.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/inghetata-parfait-cu-cafea-si-ciocolata.html
 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de mascarpone
  • 70 g indulcitor natural érythritol
  • 2 pliculete de 2 g de cafea ness
  • 2 oua
  • 40 gr de ciocolata neagra 100%
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata:

Mixati indulcitorul/zaharul la masina de cafea pentru a obtine o pudra fina.

Taiati ciocolata bucatele. Separati albusurile de galbenuri.

Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu indulcitorul si cafeaua .

Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Adaugati bucatele de ciocolata si amestecati.

Varsati compozitia intr-o forma de chec in silicon.

Dati la congelator minimum 4 ore. Scoateti din forma si puneti pe un platou.

Decorati cu ciocolata.

Taiati felii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bomba de inghetata invelita in rulada de cacao