Desert Mulii - Degetele din clatite

de anisoara in Dulciuri, 29 Dec 2009 | 65938 vizualizari

COMENTARII (16)

Michelle 1

29.12.2009, 23:33

Miha 1

29.12.2009, 23:57

Oooo...ce de munca...Dar rezultatul este spectaculos.

anisoara 1

30.12.2009, 15:38

Salut fetleor! Ce sa Va spun, de munca in doua miini cam vre-o 50min-1 ora . Cert, nu mai mult. Dar o sa-ti ceara mereau sa le faci aceste clatite. daca va pare cam greu, ca pentru prima data, taieti clatitele in patru si invelitele ca pe sarmale in forma de triunghiuri. daca e nevoie , am fot si pot sa le arat cum arata. Multumesc si la Multi Ani la toti!!!!

anisoara 1

30.12.2009, 15:45

deja am adaugat, pentru ca sarmale fac mai multe gospodine si au deprindere de a inveli sarmalele. La noi in popor le spun SARMALE ALBE. Se fac cu diferite impluturi- numai nu lichide-dulceta, le pun in cratita in 3-5 rinduri cu unt intre ele si le dau la cuptor.Dar in asa caz la urma leinveliti cu o clatita , si la fundul vasului puneti fo farfurie sau 2 clatite. POFTA BUNA LA TOTI !

ANCA 1

30.12.2009, 17:01

chiar imi ploua in gura!!

anisoara 1

30.12.2009, 21:50

luminita20_2006 1

19.02.2010, 20:45

mda anisoara o bunatate.....la noi acasa se dau si la nunti la final.....o bunanate

anisoara 1

20.02.2010, 18:19

Asai Luminita. E o placere adevarata. Multi prefer sa manince mulii in loc de torta miresei . Sunt de acord.

elena1988 1

07.03.2011, 13:42

frumos, le voi face de paste

adasev12 1

07.03.2011, 13:55

F INTERESANT

housy 1

18.04.2011, 14:19

frumos..apetisant..dar mult prea mult de lucru la ele... e de apreciat ca tu Anisoara, ai atat rabdare ..iti place mult...se vede o bucatareasa desavarsita mertia aplauze!!!

AnyCostescu 1

18.01.2013, 15:05

Bya Ralu 1

15.05.2013, 20:00

dantes 1

21.03.2016, 06:11

Super!

simona72 1

21.03.2016, 08:24

Foarte frumoasa reteteta! de gust nici nu mai zic!

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite de post umplute cu dulceata de afine