Desert orez cu lapte, rom si stafide

de MotanLaOale in Dulciuri, 18 Ian 2021 | 2988 vizualizari

 

Eu l-am preparat la slow cooker Crock-Pot.
"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 300g orez
  • 1 litru lapte
  • 150g zahar
  • 100g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 80ml rom
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert orez cu lapte, rom si stafide:

Stafidele se pun in rom pentru cel putin 1 ora.

Orezul se spala si se pune in apa rece pentru 30 minute.

Dupa, se pune in vasul slow cooker-ului.

Se pune zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie.

Se toarna laptele si se amesteca.

Se pune capacul si se seteaza pe "high" pentru 3 ore.

Dupa 2 ore se adauga si stafidele scurse si se amesteca.

Se pune in castroane si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert orez cu lapte, rom si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu cafea si crema mascarpone