Desert papanasii copilariei

de Geanina87 in Dulciuri, 12 Apr 2020 | 2069 vizualizari

 

Când eram mică, mama ne făcea papanași fără gaură în mijloc, dar cu un gust proeminent de brânză. Gustul copilăriei nu poate fi înlocuit.❤

 

INGREDIENTE

  • 300 g brânză grasă de vaci
  • 200 g făină de grâu
  • 80 g zahar pudră
  • 2 ouă
  • Un praf de copt
  • Esență de vanilie
  • Un praf de sare
Portii: 23
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasii copilariei:

Se mixează ouăle cu praful de sare, apoi se adaugă zahărul pudră și esența si se continuă mixarea pt 2 minute.

Brânza se pune în compoziția de ouă și se omogenizează, iar deasupra se cerne făina amestecată cu praful de copt. Va rezulta un aluat ușor lipicios.

Cu ajutorul mâinilor umede, formăm papanașii pe care îi prăjim în câteva linguri de ulei încins.

Se pot servi ca atare sau cu smântână și dulceață.

TIPS-URI

1

Brânza trebuie sa fie bine scursă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasii copilariei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Minciunele( cirighele) reteta veche, fara drojdie