Desert pasca fara aluat 2

de Bya Ralu in Dulciuri, 15 Apr 2017 | 2673 vizualizari

 

Reteta inspirata de la Panacris multumesc, foarte buna.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci proaspat
  • 6 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 100 g amidon
  • 100 g faina
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • coaja de portocala si lamaie
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat 2:

Separam albusurile de ou intr-un castron, iar in celalalt, punem galbenusurile pe care le mixam cu zaharul, coaja de portocala si esenta de vanilie si branza de vaci.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, pentru cateva minute. Se pune amidonul, praful de copt si faina si se omogenizeaza bine.

Adaugam compozitia de branza de vaci si stafidele si amestecam cu grija, cu o spatula.

Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda, turnam compozitia si o dam la cuptor, pentru 60 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu orez si nuca pe aluat de branza