Desert pasca traditionala

de MotanLaOale in Dulciuri, 14 Apr 2018 | 8817 vizualizari

 

Din aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat subtire.
Bineinteles ca au fost facute in bucataria cea noua a fiicei.
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de cozonac
  • 750 g branza de vaci
  • 200 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca traditionala:

Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si stafidele.

Din aluat se intinde o foaie subtire si se pune intr-o tava rotunda cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt.

Se intinde si o fasie lunga care se pune pe peretele tavii si se lipeste bine de fund.

Se pune branza in tava si se niveleaza frumos si uniform.

La mine branza a fost pana la nivelul marginii de coca, asa ca nu am avut ce sa indoi la margine.

Se poate pune pe margine si impletitura si alte figuri, dar mie imi place simpla, cu coca putina.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate si se lasa la racit.

Se taie rece si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca traditionala" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce, Almette si Fanta