Desert placinta cu iaurt si stafide

de rena in Dulciuri, 16 Dec 2013 | 97519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • 800 gr iaurt scurs (sau grecesc)
  • 4 oua
  • 200 gr stafide
  • 250 gr zahar
  • 50 gr gris
  • unt pentru uns foile
  • coaja rasa de portocala si lamaie
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu iaurt si stafide:

Crema: Batem ouale, punem iaurtul, zaharul, grisul, stafidele si vanilia. Amestecam usor, radem coaja de portocala si lamaie.

Luam o tava, o ungem cu unt si asezam jumatate din foi unse una cate una cu unt, punem crema de iaurt si adaugam jumatatea cealalta de foi, unse si ele una cate una.

Taiem in portii potrivite si o bagam la cuptorul incalzit pana se face o culoare aurie (180 de grade, aprox 40 minute).

O lasam sa se raceasca si o presaram cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu branza si stafide