Desert placinta cu mere

de ramo_cata in Prajituri, 12 Oct 2009 | 92866 vizualizari

COMENTARII (16)

Miha 1

12.10.2009, 09:52

ramo_cata 1

16.11.2009, 12:43

laura ma bucur ca ti-a placut

ramo_cata 1

05.12.2009, 15:53

cristina imi pare rau pentru nereusita...nu stiu ce sa zic ..eu reteta asta o fac de cate ori fac placinta cu mere...poate a fost focul prea tare..daca o vei mai face incearca sa verifici blatul din cand in cand,15 minute poate e prea mult..eu atat l-am lasat dar in bucatarie" timpul "nu e batut in cuie...trebuie sa prinda o pojghita dupa care adaugi merele...succes!

ramo_cata 1

12.12.2009, 16:48

sorin spor la treaba si multa multa bafta...

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:20

madi_marin 1

15.05.2010, 09:04

arata foarte bine.....

alinutzika 1

20.09.2011, 15:11

tare buna

ursamihnea 1

19.12.2011, 04:34

Cantitatea de faina trebuie sa fie de trei ori si ceva mai mare daca vrem cu adevarat coca iar temperatura cuptorului ma gandesc ca este destul de importanta. Eu am pus la 160 pentru 40 de minute si acum am crescut la 190 inca vreo 15. Sa vedem

alinutzika 1

08.01.2012, 00:09

ce-mi place!

ramo_cata 1

22.02.2012, 16:06

ursamihnea ..aluatul nu este tare , ca un aluat de palcinta , cat sa intinzi o foaie ..ci ca un aluat ca pentru chec... mai subtire ...

simo_brkic 1

22.02.2012, 16:23

bravooo!!si sunt convinsa ca stii reteta ,ca doar tu ai facuto

mamili 1

07.08.2015, 23:47

Draga ramo_cata mi-a iesit de nu se poate reteta.

* cu o mica modificare:
in loc de 8 am pus 6 linguri de zahar, ptr ca ar fi iesit lesios de dulce, si ai uitat sa mentionezi la ingrediente, o priza de sare in albusurile spuma.
Iar temperatura de final ptr coacere este intr-adevar 45 min. la 160°

Cu multumiri, Monica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme cu vanilie si ciocolata