Desert prajitura Kati

de Criss in Prajituri, 16 Ian 2011 | 77352 vizualizari

COMENTARII (46)

Criss 1

16.01.2011, 16:23

Mitinita, prajitura asta provine de la o unguroaica cica. Si cum eu sunt jumi-juma, a iesit ceva.

Mitinita 1

16.01.2011, 16:33

ma gandeam eu ca-i ungureasca ,si ele-s pricepute tare. Eu-s de la Csikszereda

mihaelar63 1

16.01.2011, 18:40

foarte gustoasa prajiturica exista si intr-un caiet de-al meu vechi, eu nu am facut de vreo 20 de ani . Kati ast a a facut ravagii prin Ardeal http://www.trilulilu.ro/ar05vtm/a4f92c9a61b4af

Criss 1

16.01.2011, 18:43

Mitinita, eu ma trag din mama unguroaica si tata moldovean.

Criss 1

16.01.2011, 18:44

Merci Mihaela.
Uneori e bine sa mai scoatem vechiturile dela naftalina.

RuxyRux 1

16.01.2011, 20:04

Oauuu Criss...cata munca...si ce minunatie!

Criss 1

16.01.2011, 21:39

R$uxy, multumesc.
Sa stii ca nu e chiar atat se multa munca cu ea. Oricum rezultatul e pe masura asteptarilor.

onuta 1

16.01.2011, 22:24

numai minunatii aici

Teo 1

16.01.2011, 22:46

eu am retea de la o timisoreanca, mi-a placut , e un deliciu !

corina241 1

16.01.2011, 23:33

este celabra prajitura aceasta de pe vremea cand eram mica si atat de bunnnnaaaaa

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:51

Criss 1

17.01.2011, 12:27

Onuta, mamaie, Teo, Corina, va multumesc mult.

Alexandra Elena 1

26.04.2012, 23:46

KATHERINE 1

11.12.2012, 13:49

Foarte buna prajitura aceasta,am facut-o in vara trecuta cu visine proaspete,am pus si stafide in umplutura,mi-a iesit tare buna si aspectuoasa...

miri2ro 1

12.12.2012, 20:47

cum adica "foaia zdrobita"?

deyutzky 1

12.12.2012, 21:05

KATHERINE 1

07.01.2013, 19:22

Miri2ro,"foaia zdrobita" inseamna una dintre foi care se va zdrobi cu ajutorul unui sucitor,eu personal am dat-o prin masina,am macinat-o alaturi de biscuiti.

MOKUSKA 1

17.02.2014, 17:59

Una dintre prajiturile mele preferatele

Criss 1

18.02.2014, 09:08

RachelaBoc 1

13.10.2017, 01:22

Întrebare de începător : foile ar trebui sa fie mai crocante sau mai moi? Mie mi-au ieșit mai crocante. Adevărul e că cea folosită pt cremă am făcut-o mai groasă decât cele două folosite la prăjitură. Le-am însiropat dar nu am obținut o schimbare majoră. Făceam prăjitura acum 15 ani dar nu îmi mai amintesc detaliile 😬. Merci pentru ajutor.

Criss 1

15.10.2017, 10:02

Foile sunt mai crocante, dar a doua zi se inmoaie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, glazura de visine si crema de vanilie