Desert rapid

de nadina73 in Mancare copii, 25 Oct 2010 | 8373 vizualizari

 

Un desert pentru pitici mici si mofturosi si de ce nu si pentru cei mari

 

INGREDIENTE

  • 2 budinci de vanilie
  • 8 linguri de zahar
  • 1 litru de lapte
  • 1 compot de cirese
  • sirop de capsuni(gel)
  • gem (dulceata)de cirese 6 linguri
  • frisca 250 ml+2 linguri zahar
  • bombonele inimioare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid:

Se pun 900 ml lapte pe foc cu zaharul.Diferenta de 100 ml se amesteca cu praful de budinca pana se dizolva.

Dupa ce zaharul s-a topit se pune praful de budinca dizolvat si se amesteca bine pana se ingroasa, la foc potrivit.

Cand budinca e gata se pune in cupe sau pahare se lasa la racit.

Frisca se bate bine cu 2 linguri de zahar.

Dupa  ce budinca s-a racit se pune cate 1 lingura din gemul de cirese(sau care va place)se orneaza cu frisca se pun ciresele din compot,se pune si putin suc(gel) sirop de capsuni(este din comert special pt inghetate)si bombonele inimioara

Se lasa la rece 2 ore ,daca aveti rabdare ca noi nu am avut

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budincuta Paula la pahar