Desert Roxy

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 5 Iul 2016 | 2498 vizualizari

 

Ceva dulce.... nu ai timp de ceva complicat,am gasit solutia si am inchis gura la toti:))).

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine mai mari
  • 3 oua
  • 200 gr de nutela
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Roxy:

       Din fiecare felie de paine, cu ajutorul unui pahar am decupat cate doua cercuri. Au iesit 24 de cercuri.Pe 12 cercuri am pus cate o lingurita de nutela si am pus capac alt cerc de paine. Intr-un castron separat am batut ouale bine.

       Am incins putin ulei intr-o tigaie si fiecare bucata am trecut-o prin oul batut si am prajit in tigaie pe ambele parti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

in loc de nutela putem folosi dulceata mai vanjoasa.

2

putem face si aperitiv inlocin-d nutela cu feliute de sunca,salam si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Roxy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura" Superba"