Desert strudel cu branza si zmeura

de Catalina L in Dulciuri, 3 Feb 2018 | 2880 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla dar cat de delicioasa.
Am facut-o cu branza de vaca de casa si am tresat foietajul pentru o prezentara frumoasa.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/strudel-cu-branza-si-zmeura.html

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 400 g de branza proaspata de vaci bine scursa.
  • 2 oua +1 galbenus de ou
  • 1 lingura de faina
  • 50 g de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 varf de sare
  • 200 g de zmeura proaspata sau congelata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu branza si zmeura:

Amestecati branza de vaci cu zaharurile. Adaugati ouale intregi treptat, sarea si faina. Amestecati.

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.

Faceti un dreptunghi daca puteti, depuneti-l pe o hartie de copt.

Depuneti branza si fructele deasupra in mijloc.

Taiati benzi subtiri pe parti.

Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.

Ungeti cu galbenusul de ou batut.

Dati la cuptorul incins la 200 ° C, pentru 20 de minute. 

Cand s-a racit, decorati cu zahar pudra si zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat cu indulcitor