Desert tort cu blat de cacao, crema cu mascarpone si jeleu de piersici

de Andra_Constantinescu in Torturi, 12 Mai 2019 | 4233 vizualizari

COMENTARII (16)

RODIMUR 1

12.05.2019, 12:36

MotanLaOale 1

12.05.2019, 12:39

Adi 1

12.05.2019, 12:46

Foarte bun!

madi_marin 1

12.05.2019, 13:09

Ce frumos e! Si sigur e si foarte bun!

mirela0911 1

12.05.2019, 13:15

O combinatie tare buna!

Constelatialeu 1

12.05.2019, 13:29

Cam buna combinatia piersicoasa.

Popa Angela 1

12.05.2019, 15:15

Adauga comentariu...

Aurelia 07_07 1

12.05.2019, 19:35

vasimur 1

12.05.2019, 20:42

Ina 1

12.05.2019, 21:01

Rocsi 1

12.05.2019, 21:28

Asa deliciu sa tot servesti!

Rahela Velicu 1

12.05.2019, 22:21

dantes 1

13.05.2019, 07:36

Frumos si delicios!

simona72 1

14.05.2019, 09:56

Foarte fain!

lucy2002 1

20.05.2019, 23:30

Arata impecabil!

abstract01 1

27.05.2019, 14:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Trio mousse de ciocolata