Desert tort cu jeleu de visine

de Constelatialeu in Torturi, 4 Mar 2021 | 2737 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

04.03.2021, 18:34

Rocsi 1

04.03.2021, 18:50

Imi place si e faina combinatia de caramel cu visine!

oanapl 1

04.03.2021, 18:50

Numai bunătăți pregătești! Servesc și eu o feliuță că arată tare bine!

katty 1

04.03.2021, 18:55

Am si eu in plan pentru saptamana viitoare un tort cu jeleu de visine! Este tortul meu preferat!

Panacris 1

04.03.2021, 19:12

Pfff, m-ai omorât! Iar torturi (cu subînțeles!) ???? O să prestez și eu zilele astea, dar din alea așa dintr-o bucată, nu rând pe rând! ) Bravo fată vrednică! Felicitări!

Constelatialeu 1

04.03.2021, 19:41

M-au prins la inghesuiala si-am dat-o pe torturi...neam mare..... Multumesc, dragutilor !

Adele 1

04.03.2021, 19:42

Wow

Catalina L 1

04.03.2021, 19:49

abstract01 1

04.03.2021, 20:58

Bunica 1

04.03.2021, 21:25

Harnicuta de tine!

Adi 1

04.03.2021, 22:10

Foarte bun!

Ancutsa 1

05.03.2021, 09:55

Frumusetea sta tocmai in lucrurile simple! Imi place!

Ksenya 1

05.03.2021, 10:23

ar merge la cafea o feliuta

dantes 1

05.03.2021, 11:26

Delicios!

Rahela Velicu 1

05.03.2021, 12:28

Yumii, un deliciu!

mihaelar63 1

06.03.2021, 22:26

Zicem ca voi nu mai mancati mancare , numai torturi

mirela0911 1

07.03.2021, 17:40

Cam pe gustul meu cu vi'si'ne!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort LA MULTI ANI