Desert tort de ciocolata

de Lavinia in Torturi, 19 Dec 2012 | 121504 vizualizari

COMENTARII (65)

delia64 1

23.12.2012, 17:58

FELICITARI SUPER A IESIT.

Lavinia 1

23.12.2012, 22:25

Multumesc Delia

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:43

Dulceee!

mada_b_i 1

11.11.2013, 13:55

Am cateva intrebari :-)
De ce ai facut 3 blaturi si nu unul singur taiat in 3 ulterior ?
Nu ai insiropat deloc blaturile ? De care ciocolata ai folosit pt crema ? Amaruie sau cu lapte ?

diaconta 1

11.11.2013, 14:20

Mada_b_j,blaturile cu unt in compozitie nu au nevoie sa fie insiropate si sunt mai greu de taiat,de aceea cred ca a copt 3 blaturi,e mai usor mai ales daca au nevoie doar de 15 minute fiecare pentru copt.

Lavinia 1

12.11.2013, 08:14

Dia,multumesc pentru raspuns!

babi5 1

14.11.2013, 08:42

vio2575 1

01.02.2014, 12:08

Farte frumos tortul,felicitari,as vrea sa te intrb cum ai obtinut culoarea inchisa la crema,deoarece de obicei se deschide la culoare atunci cand o batem.

Lavinia 1

01.02.2014, 12:54

Multumesc!Am adaugat cacao neagra si nu am mixato doar cateva secunde pana a devenit putin spumoasa si s-a deschis chiar foarte putin la culoare!

vio2575 1

02.02.2014, 13:04

Multumesc pt.explicatie .La cat mai multe retete reusite

Lavinia 1

02.02.2014, 18:18

Multumesc

ianana 1

26.02.2014, 12:04

Buna lavinia!
Am incercat cu succes aceasta reteta a ta si ai mei o vor mereu. Este o fascinatie pentru mine si pentru ei. Iti multumim! Am facut o mica modificare in reteta si in loc de ciocolata am pus nutella. E fabulos tortul! Felicitari!!!!

Lavinia 1

27.02.2014, 07:42

Ma bucur din suflet ca ai incercat reteta mea si v-a placut!Multumesc pentru aprecieri

mihaela90 1

01.11.2014, 21:49

Nu se insiropeaza blaturile?Arata super!

Cofetarul Vesel 1

16.12.2017, 18:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort " 3 Ciocolate"