Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Un desert minunat, rapid si delicios! P.S. Poate inlocui chiar si pasca in aceste zile! ;) Spor si pofta buna!
Branza de vaci, zaharul pudra, zaharul vanilat, esentele si ouale se amesteca energic pana se obtine o crema omogena.
Apoi se adauga mix-ul de merisoare, stafide, arahide, caju si bucatele de papaya confiata, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate in crema de branza.
Într-un vas termorezistent se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.
După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de branza cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.
Se dă la copt cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se presara pesmet, lăsându-se la copt încă 5 minute neacoperit.
Spor și poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult