Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
nu mai aveam desert si nici prea multe optiuni prin frigider...asa ca, cu ce-am gasit am combinat eu un soi de crema ...sotul cand a gustat-o a zis ca nu prea o poate defini, ca e...fara nume...asa ca am botezat-o chiar asa: desert fara nume.
intai am facut cafeaua si am turnat-o peste biscuiti sa se inmoaie bine, i-am amestecat pana s-au facut ca o pasta.
crema am batut-o cu laptele bine cu mixerul
am batut si frisca.
jumatate din frisca am amestecat-o cu crema si 2 lingurite de dulceata...a rezultat un gust dulce-acrisor f bun
in boluri de inghetata am inceput montarea cremei in felul urm: pe fund am pus un strat din biscuitii facuti pasta, l-am intins frumos si pe margini; am pus apoi crema sia m intrins-o si pe asta uniform; deasupra am pus pe marginea bolului un strat de dulceata . apoi am ornat cu frisca, bobite de strugure si caramelul peste. am lasat la frigider o ora...atat apucat sa stea...
N:B:crema este destul de dulce, si cred ca mergea mult mai bine cu ceva fructe mai acrisoare, gen visine, kiwi chiar,...eu am pus ce aveam prin casa...
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult