Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume

de Catalina L in Peste, 27 Ian 2018 | 1791 vizualizari

 

Iata o reteta delicioasa si rapida.
Am folosit un rest de fasole alba fiarta si un borcan de  ghiveci de legume facut aceasta vara pentru iarna- reteta aici.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/dorada-cu-fasole-alba-si-ghiveci-de.html

 

INGREDIENTE

  • 1 dorada
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 borcan de ghiveci de legume 400 gr
  • 200 g de fasole alba fiarta
  • 2 linguri ulei paprika afumata
  • sare, piper
  • 1 mana de caise uscate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.

Condimentati pestele: sare, piper, paprika

Incalziti uleiul intr-o tigaie mare care merge la cuptor si rumeniti dorada pe ambele parti.

O scoateti si o puneti deoparte.

In aceeeasi tigaie prajiti ceapa si usturoiul adaugati fasolea alba, caisele taiate in 2, ghiveciul de legume si 10 cl de apa fiarta. Amestecati, aduceti la fierbere si puneti dorada deasupra.

Gatiti 5 minutute si intoarceti dorada.

Lasati inca 5 minute, presarati peste ea un pic de paprika si dati la cuptor la 200°C, timp de 15-20 de minute. Adaugati un pic de apa fiarta daca trebuie.

Am servit-o cu mamaliga, un meniu complet si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

28.01.2018, 09:04

Buna!

kytz 1

28.01.2018, 14:34

Foarte bună și perfect asociată cu legume!

miki_a 1

29.01.2018, 06:48

Îmi place mult!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dorada in suc de rosii -la cuptor