Dorada la cuptor cu rosii si lamaie

de Bya Ralu in Peste, 6 Aug 2013 | 6035 vizualizari

 

by miha ,o reteta tare buna http://www.bucataras.ro/retete/dorada-la-cuptor-cu-rosii-si-lamaie-37203.html

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste dorada eviscerat
  • 1 lamaie
  • 1 cutie de rosii cubulete
  • 1 rosie mica
  • 4-5 frunze busuioc
  • 50 ml vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor cu rosii si lamaie:

Pestele se condimenteaza pe ambele parti cat si inauntru.

Ceapa se taie feliute subtiri si se pune la calit in ulei de masline,cand incepe sa se inmoie putin se adauga cutia de rosii cuburi.,

Se lasa cateva minute dupa care se toarna intr-o tava toata compozitia.

Pestele se pune deasupra,se orneaza cu feliute de lamaie si rosii si feliute de usturoi.

Deasupra punem frunze de busuioc,felii de rosii si lamaie.Se stropeste cu ulei de masline

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 minute.

Se scoate folia si se stropeste cu vin alb si se mai lasa 10 minute la cuptor.

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor cu rosii si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu sos de rosii