Dovlecei la cuptor

de Zamfira in Mancaruri de legume, 21 Aug 2012 | 11455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 100 g. faina
  • 1 praf de copt
  • 50 g. unt topit
  • sare
  • 1 lingurita curry
  • 150 gr. branza telemea sau cascaval
  • unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Curatam dovleceii, ii spalam si ii taiem rondele foarte subtiri. 

Pregatim compozitia in care vom pune rondele de dovlecei.

Amestecam ouale cu faina, praful de copt, sare, unt topit, 100 ml. smantana si curry. Amestecam dovleceii cu aceasta compozitie si-i punem intr-o tava unsa cu unt. Deasupra punem restul de smantana 100 ml. si branza rasa.

Timp de coacere: 60 minute (foc mediu spre mare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (16)

Rocsi 1

21.08.2012, 17:29

Ce faini si rumeni!

iry-gabriela 1

21.08.2012, 19:08

Laly 1

22.08.2012, 11:54

O bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza la cuptor