Dovlecei picanti ın otet

de kukibella in Muraturi, 11 Sep 2012 | 5606 vizualizari

 

reteta o am din revista "Libertatea" septembrie 2011,am modificat-o un pic dar este super buna

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei;
  • 2-3 morcovi;
  • 3 gogoşari;
  • 3 ardei iuti;
  • o capatana usturoi;
  • un litru otet;
  • piper boabe;
  • 4 linguri de zahar;
  • 2 litri apa;
  • 3 linguri sare grunjoasa;
  • foi de dafin;
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei picanti ın otet:

Dovleceii se spala, li se taie cotoarele, se taie ın doua pe lung, apoi se feliaza; morcovii şi ardeii curatati se taie rondele. Se aseaza legumele ın borcan alternandu-le.

Separat se pune la fiert otetul, apa, sarea, piperul, zaharul, foile de dafin. Dupa ce clocoteşte se toarna ın borcane. Borcanele se sigileaza imediat şi se lasa sa se raceasca bine ınvelite cu o patura(chiar şi doua zile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei picanti ın otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

12.09.2012, 18:45

Ce bine arata... N-am mancat niciodata dovlecel conservat

kukibella 1

12.09.2012, 18:49

SUNT SUPER BUNİ SİMONA CREDE-MA

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei murati