Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 10304 vizualizari

COMENTARII (34)

nadina73 1

17.10.2010, 23:02

super medima bucur ca ti-au placut5f

Adinuta 1

18.10.2010, 10:03

am pus-o la favorite si o incerc pare foooarte bunaaa

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:54

beton!5f!

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Kamy.......hahaha.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

tare buni nadina.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Adinuta, mie mi-a placut tare mult...................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:02

Epu..............................multumesc...............

lilik 1

18.10.2010, 19:42

ce frumosi ti-au iesit

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 20:06

si ce buni au fost lilik................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor