Draniki cu pui

de cristina1985 in Pui, 12 Noi 2016 | 3745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 1 piept de pui
  • 4 oua
  • 2 cepe mari
  • 4 lg faina
  • 100 g cascaval (eu am pus cate o felie la fiecare draniki)
  • sare,piper
  • verdeata (eu nu am pus):marar sau patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Draniki cu pui:

Va recomand sa faceti draniki intr-o tigaie de ceramica. Altfel vi se vor lipi.

Ceapa se taie si se caleste.

Peiptul de pui se taie fasii si se prajeste in putin ulei, cu capac 1 ora sau 1 ora si jumatate.Se mai adauga putina apa,din cand in cand. La final se poate rumeni daca doriti.

Va sugerez sa faceti cate o draniki pe rand , asa ca ingredientele vi le voi da,pe o bucata.Curatati 2 cartofi si dati-i pe razatoarea mare. Asezonati cu sare, piper si lasati-i sa stea cateva minute.Apoi ii stoarceti si aruncati sucul. Adaugati 1 ou si 1 lg faina.

Puneti in tigaie putin ulei (cat sa se vada pe fundul tigaii),lasati sa se incinga si apoi ,asezati cu lingura si presati amestecul de cartofi,pana arata ca o clatita.Lasati sa se rumeneasca si nu intoarceti pana nu se rumeneste.Prajiti la foc potrivit (nici mare, nici mic). Cand este gata , se intoarce pe cealata parte cu doua spatule si se aseaza pe jumatate piept pui prajit, ceapa calita si o felie cascaval taiat.Se mai lasa la prajit iar cand s-a rumenit se acopera umplutura cu cealalta parte.Va semana cu o shaorma.

La fel faceti si cu celelalte 3 draniki.In total vor fi 4 draniki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Draniki cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Merisor 1

30.11.2016, 22:36

Ce buna trebuie sa fie!

kytz 1

04.01.2017, 19:32

Lau 1

12.03.2017, 21:54

Bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci boieresti