Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
De Paste nu putea sa lipseasca de pe masa drobul.
L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!
Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile.
Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele.
Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure.
L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:)
Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece.
Pofta buna!
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult