Drob cu ciuperci

de abetina in Mancaruri de legume, 5 Mai 2021 | 2544 vizualizari

 

retete pascale

 

INGREDIENTE

  •  500 gr.opintici(ghebe)
  • 3 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • un castron de urzici
  • 1 borcan de 1 kg. ciupercute champignon
  • 4 oua+ 1 ou pentru uns
  • 1lingurita sare
  • 1 varf cutit de rozmarin
  • 1 varf cutit boia de ardei dulce
  • 1 varf de cutit tarhon
  • 1 varf cutit piper macinat
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 2 linguri bulion de gogosar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci:

Se dau prin masina de carne, buretii, ceapa uscata, cateii de usturoi.

  Urzica se opareste, se clateste si se taie marunt cu cutitul.

  Se toaca cu ajutorul cutitului ceapa verde si usturoiul verde.

  Intr-un vas se pun buretii, ceapa uscata, usturoiul tocat, ceapa verde, usturoiul verde, urzica, condimentele, sarea, bulionul de gogosari, ciupercutele champignon, ouale. Se omogenizeaza compozitia si se pune intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Peste compozitie este bine sa se puna si un ou batut si sa se intinda peste tot drobul.

Se da drobul la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit sau pana este gata.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

07.05.2021, 20:59

Arata bine! Poate scrii si ingredientele!

Rahela Velicu 1

11.05.2021, 16:44

abetina 1

11.05.2021, 20:58

Poate am sa le scriu,eu le-am scris dar la postare nu am reusit sa adaug doar o poza si am editat postarea si fara sa imi dau seama s-au evaporat ingredientele,acum nu ma mai lasa sa le scriu asa ca astept ajutor de la bucataras.

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mousse de capsuni si ciocolata