Drob de ied

de dantes in Oaie, 11 Apr 2018 | 2390 vizualizari

 

Bunatati De Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 g organe de ied
  • 300 g carne de ied
  • 4 oua
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 prapure
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Se spala organele si carnea si se pun la fiert in apa cu sare.

Separat se fierb doua oua.

Se taie usturoiul marunt.

Cand sunt aproape fierte carnea si organele, se scot din apa se lasa la racit si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca tocatura cu doua oua fierte taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si doua oua crude si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se imparte compozitia in doua si se inveleste in prapure, se pun in tavi de chec si se da la cuptor o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

ieri la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

ieri la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

ieri la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costiţe de miel la cuptor cu vin roşu şi mentă