Drob de miel

de diaconta in Oaie, 23 Iun 2013 | 10769 vizualizari

 

Parcă era potrivit pentru Sărbătoarea Rusaliilor un drob de miel.Mama l-a pregătit,eu doar vă spun reţeta.

 

INGREDIENTE

  • Organe de miel: inima,ficat,rinichi
  • 6-7 fire ceapa verde
  • O legatura patrunjel verde si marar
  • 2 caţei usturoi
  • 5 oua crude
  • 2 oua fierte
  • 4 oua prepelita fierte
  • Sare,piper dupa gust
  • Ulei
  • O bucata prapure(membrana care îmbraca intestinele)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici.

Am fiert ouale

Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei.

Am pus maruntaiele si am condimentat,apoi ouale crude batute.

Am lasat putin pe foc pâna a început oul sa se închege.

Am luat de pe foc si am pus usturoiul.

Intr-o tava de chec am pus prapurele,jumatate umplutura,ouale fierte,apoi restul de umplutura.

Am acoperit cu prapurele si am pus la cuptor pâna când s-a rumenit,aproximativ 30 de minute.

 

Se taie si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

25.06.2013, 17:29

Gaby,daca tot l-a facut mama,macar sa-i fac si io o poza frumoasa )))))

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 09:40

foarte gustos

diaconta 1

07.01.2014, 10:38

Krysty chiar ca este gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel cu verdeata si leurda