Drob de miel

de delia64 in Oaie, 23 Apr 2014 | 5022 vizualizari

 

Vin si eu cu varianta mea de drob .
Asa am invatat de la mama si ne place tare mult la toti .

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel de 15 kg.
  • 5 bucati costite de miel
  • prapurul de la 1 miel
  • ceapa verde
  • o capatana usturoi
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 3 felii paine
  • 7 oua fierte
  • 3 oua crude
  • o lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele si costitele  le punem la fiert in apa cu sare , spumam din cand in cand .

 Dupa aproximativ 20 de minute se strecoara  si se lasa la racit .

Ceapa si verdeata se spala si se taie marunt .

Painea innmuiata in apa rece se da prin masina de tocat impreuna cu organele racite si carnea de pe costita .

Oule se fierb ,  se curata si se taie in doua .

Ceapa si usturoiul se calesc putin in ulei se adauga o lingurita boia de ardei , sare si piper dupa gust si se amesteca cu organele si painea macinate .

Adaugam patrunjelul si frunzele de usturoi taiate marunt la fel si cele trei oua crude  ,amestecam bine totul si le aranjam in tavi .

Punem prapurul in tava , un strat de drob , jumatatile de oua si alt strat de drob si peste ele se acopera cu prapurul .

Se da la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute .

Din cantitatile de mai sus au iesit 3 tavi de drob .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Oule se pot pune intregi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

botcrina 1

23.04.2014, 23:34

Vai ce bine arata!!!!!!!!!!

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Rocsi

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Crina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel