Drob de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 6099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de pui
  • 1 morcov
  • ½ ardei
  • 2 fire ceapa verde(inclusiv partea alba)
  • 3 ciuperci
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
  • Verdeturi italiensti
  • 3 oua fierte
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Morcovul curatat si taiat bucatele se pune in robot,se adauga ciupercile curatate,ardeiul si ceapa verde si se maruntesc.

Pieptul de pui taiat bucatele se marunteste,se condimenteaza si se amesteca cu un ou batut. Peste pui se adauga legumele maruntite si se amesteca. O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt(sau nu) si se pune ½ din compozitie. Peste compozitia de pui se pun ouale fierte,intregi si se apasa usor,apoi se acopera cu restul de amestec. Feliile de bacon se taie pe jumatate si se pun peste drob.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aprox 35 minute sau pana se rumeneste,la temperatura medie.

Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din tava si se taie felii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de galbiori